Pametne klupe postavljene u Dubrovniku

Pametna klupa QBen Silver na ulici u Dubrovniku
  • (0)
  • 16
    srp
  • Author : floncar Category : Novosti

    Tags :

Korisnik pametne klupe QBen Silver puni mobitel u Dubrovniku Dubrovnik se priključio brojnim gradovima i naseljima koji su postavili pametne klupe na javnom prostoru. Pametnoj klupi će se najviše razveseliti turisti i mlađa populacija, ali i stariji koji će tu moći odmoriti i napuniti svoj mobitel.

QBen Silver je pametna klupa koja korisnicima omogućava USB i bežično punjenje mobitela, tableta, laptopa i ostalih elektroničkih uređaja. Konstrukcija klupe izrađena je od čelika i kaljenog stakla čija čvrstoća osigurava otpornost klupe na vandalizam, dok cinčanje štiti klupu od korozije i ostalih posljedica vremenskih uvjeta.

Uređaje je moguće puniti tokom cijelog dana, zahvaljujući sunčevoj energiji koju solarni paneli provode do baterija. Višak energije pohranjuje se i omogućava neometan rad do čak 10 dana u slučaju lošijih vremenskih uvjeta.

Ovaj model pametne klupe sadrži 2 bežična i 2 USB punjača za punjenje elektroničkih uređaja te LED ambijentalnu rasvjetu koja se uključuje ovisno o zalasku sunca na određenoj lokaciji i omogućava bolju vidljivost klupe u kasnim večernjim satima.